joi, 1 octombrie 2020

Horoscopul lunii octombrie 2020

Berbec:

Dragoste

Atenția persoanelor născute în acest semn zodiacal se revarsă luna aceasta asupra sectorului sentimental, pe care își doresc să-l îmbunătățească. Dacă prima parte a lunii le este mai favorabilă, atât timp cât nu sunt puși(se) pe ceartă și aleg să-și rezolve problemele cu diplomație, imediat ce Mercur va retrograda se poate să intre la bănuieli, să fie mai suspicioși(se) și să manifeste multă neîncredere în partener(ă). Dacă nu există motive, poate ar trebui să lase deoparte această atitudine. Discuțiile despre intimitate vor căpăta interes.

Carieră

Se vor relua situații care s-au petrecut luna anterioară, așa că persoanele născute în zodia Berbec s-ar putea să fie puse în fața unor proprii decizii sau acțiuni luate și care acum vor trebuie regândite și reanalizate pentru a fi corectate. Situația profesională poate fi, în continuare, tensionată, în sensul că nativii(ele) vor fi supuși(se) stresului și muncii și fără un program bine stabilit se pot simți suprasolicitați(te).

Bani

În perioada de retrogradare a lui Mercur este recomandat ca nativii(ele) să evite investițiile, creditele și să fie mai atenți(te) la conflictele financiare care pot lua naștere, poate le pot evita. Nu este exclus să li se inițieze procese sau chiar ei(le) să fie cei(le) care încep o acțiune în instanță.

Sănătate

Este o perioadă destul de fragilă în planul sănătății. Resursele de energie ale nativilor(elor) Berbec se pot sfârși și în lipsa odihnei și a unui stil de viață echilibrat pot avea probleme de sănătate. Este o perioadă în care li se cere prudență și responsabilitate.


CITIŢI ARTICOLUL COMPLET PE HOROSCOP-URANIA.ORG