vineri, 7 august 2020

Horoscopul zilei de sâmbătă, 8 august 2020

Horoscop 8 august 2020, Berbec:

Caută o discuţie în contradictoriu azi. Poate suna nebuneşte, dar doar un conflict cu cineva egal din punct de vedere intelectual îţi va oferi energia de care ai nevoie. În plus, îţi va fi de folos o rundă de antrenament pentru argumentare. Viitorul îţi va aduce nişte lupte mai grele, aşa că foloseşte-te de meciul de azi ca să îţi intri în formă. Mereu vei putea să vezi care este problema, dar ar trebui să îţi dezvolţi calităţile pentru a face ceva în privinţa lor.


Horoscop 8 august 2020, Taur:

Nu îţi fie frică să te murdăreşti. Volumul de muncă ce te aşteaptă necesită efort şi vei avea toată energia de care ai nevoie pentru a rezolva treburile. Este important să fii cât de activ(ă) poţi, cât de repede poţi. Dacă eşti prea conservator(are) sau te urneşti prea greu, vei irosi timp şi o oportunitate bună. Asta este o zi plină de potenţial. Dacă vrei să faci lucruri măreţe, suflecă-ţi mânecile şi apucă-te de treabă!


Horoscop 8 august 2020, Gemeni:

Un/O prieten(ă) matur(ă) are un sfat pentru tine. Vrea să iei lucrurile mai uşor să laşi nebunia să treacă. Şi ar trebui să îl/o asculţi! Influenţa lui/ei este bună în viaţa ta şi ar trebui să te bucuri de sfaturi când le primeşti şi să încerci. Ar putea fi inconfortabil la început, dar ulterior vei descoperi că un ritm mai încet îţi va aduce mai multă mulţumire. A venit clipa să te bucuri de oamenii cu care eşti, nu să încerci să îi învingi.


CITIŢI ARTICOLUL COMPLET PE HOROSCOP-URANIA.ORG






Această postare a fost adăugată în:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu