miercuri, 5 august 2020

Horoscopul zilei de joi, 6 august 2020

Horoscop 6 august 2020, Berbec:

Doar pentru că ai sentimente pozitive pentru o persoană asta nu înseamnă că și reciproca este adevărată, așa că nativii din Berbec sunt sfătuiți să îți facă clare intențiile și să spună lucrurilor pe lume. Nu e momentul să presupui intenții, pentru că lucrurile ar putea lua o întorsătură bizară. Sinceritatea a fost și va rămâne prima ta armă, folosește-o cu încredere.


Horoscop 6 august 2020, Taur:

Taurii ar putea avea parte de o surpriză care să le aducă zâmbetul pe buze și să le redea speranța că totul va fi bine, în cele din urmă. Profită de acest moment unic pentru a-ți reaminti care sunt adevăratele tale dorințe și încotro vrei să te îndrepți. S-ar putea să ajungi la niște concluzii surprinzătoare.


Horoscop 6 august 2020, Gemeni:

Gemenii care nu știu ce decizie să ia sau ce strategie sunt sfătuiți să facă un pas în spate. Poate că întreaga situație trebuie regândită de la zero, altfel o rezolvare mulțumitoare va fi imposibilă. Poate că nu soluția este problema, ci întrebările pe care ți le pui? Atât în conflictele din plan sentimental, cât și carieră. Ai încredere în intuiția ta remarcabilă, te va duce acolo unde ești.


CITIŢI ARTICOLUL COMPLET PE HOROSCOP-URANIA.ORG






Această postare a fost adăugată în:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu