duminică, 12 iulie 2020

Recomandarea zilei de 12 iulie 2020


Berbec:

Implică-te mai mult în ceea ce înseamnă familie. Te-ai axat atât de mult asupra persoanei tale pentru a te putea vindeca, încât ai uitat de persoanele din jurul tău care te iubesc.


Taur:

Dacă intri în horă, joacă până la final. Nu te lasă condus(ă) de lene și de senzații false de oboseală, pentru că tot tu vei regreta mai târziu că nu ai făcut ce trebuia la momentul potrivit.


Gemeni:

Aveți tendința de a fi persoane cu două fețe. Sunteţi superficiali(e), instabili(e) și aveţi pornirea de a înșela mereu pentru a vă atinge scopurile, în principal.






Rac:

Nu staţi prea mult pe gânduri. Dacă vă place ceva, luaţi-l și bucuraţi-vă de el. Dacă nu puteți acum, faceţi sacrificii, strângeţi materialele necesare procurării și faceţi tot posibilul să intraţi în posesia obiectului!


Leu:

Treci printr-un încurcătură emoțională și te întrebi dacă cumva ești tu de vină sau unde ai greșit ori de unde a pornit problema și care este cauza.


Fecioară:

Trezește-te puțin la realitate. Nu te mai minţi și acceptă viața ca atare. Ăsta e cursul vieții: te naști, trăiești și mori.






Balanţă:

Caută să ceri scuze celor în fața cărora ai greșit. Vei observa că roata se întoarce, iar dacă dai rău, rău vei primi. Fii mai puțin gelos(asă), pentru că doar tu ești responsabil(ă) pentru punctul în care ai ajuns, iar în gelozia ta ai jignit câteva persoane în jur.


Scorpion:

Nu mai amâna responsabilitățile, pentru că te îngreunezi singur(ă). Ce ai de făcut fă azi cât apuci și cât poți. Asta nu înseamnă ca azi să îți iei liber și să faci totul mâine, pentru că pentru ziua de mâine mai ai încă ceva de făcut și tot așa.


Săgetător:

În ultimul timp ai făcut destul de multe eforturi pentru a ajunge la ceea ce îți dorești. Încă puțin, iar obiectivul tău va prinde contur și toți(ate) din jur îți vor recunoaște meritele și te vor aprecia.






Capricorn:

Dacă ai în gând să faci promisiuni, asigură-te că le poți duce spre îndeplinire. Ai tendința să te ia gura pe dinainte și se poate să ajungi în punctul în care vei promite cuiva ceva și nu vei putea să te ții de cuvânt din diferite motive.


Vărsător:

Vei găsi mai multe soluții la o problemă relativ simplă, iar acest lucru te va pune puțin în dificultate. Încearcă să te bazezi pe instinct și să nu iei decizia cu inima îndoită.


Peşti:

Continuă să muncești în ritmul tău și nu te forța doar pentru că alții(tele) încearcă să îți pună bețe în roate. Ignoră răutățile și vezi-ți pur și simplu de treaba ta, fără să intri în conflicte de orgolii, pentru că alții(tele) abia așteaptă să ai o cădere și să nu mai reușești să te pui pe picioare.






Această postare a fost adăugată în:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu