sâmbătă, 11 iulie 2020

Recomandarea zilei de 11 iulie 2020


Berbec:

Dacă ai trecut peste o pierderea mare și te-a marcat emoțional, cu siguranță vei putea să treci peste orice.


Taur:

Nu mai pune răul în față. Atât timp cât te vei gândi la lucruri rele, le vei atrage și se vor întâmpla.


Gemeni:

Nu te mai contrazice și nu te mai lua în gură cu cei mai în vârstă. Ascultă-i măcar din bun-simț, dacă oricum nu ai de gând să îi iei în serios.






Rac:

Observi anumite schimbări în viața ta care au venit fără ca tu să le inițiezi. Sunt schimbări în special în grupul de prieteni.


Leu:

Nu te lăsa copleșit de greutăți! Dacă nu ai sprijin din partea unei persoane de la care ți l-ai fi dorit, asta nu înseamnă că din partea celorlalți nu mai ai suport.


Fecioară:

Fecioarele redeschid răni și traume ce țin de intimitate, de pierderi materiale, de posesiuni financiare.






Balanţă:

Nu te mai gândi la trecut și, cel mai important, nu te mai uita în spate! Privește doar înainte spre viitor, pentru că acum prezentul și viitorul contează.


Scorpion:

În sfârșit vei reuși să avansezi. Vine momentul cel mult așteptat pentru care te-ai pregătit atât timp.


Săgetător:

Trecutul îți bate la ușă. Ține de tine dacă ai de gând să te întorci sau dacă ai de gând să îl ignori. Ai avut parte de experiență, ai învățat ceva din asta, dar alegerea e în mâinile tale.






Capricorn:

Dacă ai de gând să faci promisiuni, asigură-te că le poți duce spre îndeplinire. Ai tendința să te ia gura pe dinainte și se poate să ajungi în punctul în care vei promite cuiva ceva și nu vei putea să te ții de cuvânt din diferite motive.


Vărsător:

E posibil ca astăzi să fii calul de bătaie al glumelor proaste. Încearcă să nu pui la suflet ceea ce vei auzi, dar nici nu te lăsa călcat în picioare.


Peşti:

Ți-ai permis să îți iei o vacanță prelungită; ei bine, acum suporți consecințele. Ești bombardat de munca și de responsabilitățile pe care le-ai lăsat în urmă fără să îți pese.






Această postare a fost adăugată în:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu