vineri, 10 iulie 2020

Recomandarea zilei de 10 iulie 2020


Berbec:

Știi bine că minciuna nu durează mult pană va fi descoperită, așa că mai bine spune adevărul, indiferent cât de tare ar supăra.


Taur:

Ar fi indicat să te ocupi puțin de treburile casei. Acum e momentul prielnic când ai puțin timp liber și te poți ocupa cu încredere de toată treaba adunată.


Gemeni:

Pregătește-te sufletește și trupește pentru ceea ce urmează. Vei primi o veste mai puțin bună care te va ține ceva timp cu morarul la pământ.






Rac:

Vei fi în centrul atenției și te vei putea bucura de toate privirile. Îți place acest lucru și îți și priește.


Leu:

Nu te mai minți singur. E ok să suferi și să nu te simți bine, sufletește vorbind, în unele momente. E omenește să fii copleșit de probleme, însă nu te mai minți că totul e bine și că o să treacă, pentru că îți faci rău.


Fecioară:

Începi să fii mai pozitiv pe zi ce trece, iar asta e e bine. E un pas mare pe care îl faci atât pentru tine, cât și pentru cei din jurul tău.






Balanţă:

E timpul să dai piept cu o nouă etapă din viața ta, iar asta se va întâmpla destul de curând. Este o etapă firească și, mai devreme sau mai târziu, tot își făcea simțită prezența.


Scorpion:

Te-ai săturat să fii luat peste picior și doar să taci și să înghiți. Astăzi te vei face auzit sus și tare că nu ești bătaia nimănui de joc.


Săgetător:

Încearcă să faci mai multe fapte bune și mai mult ca sigur vei fi răsplătit și îți va merge mai bine. Iartă, uită, cere iertare și lasă de la tine.






Capricorn:

Ai grijă în cine te încrezi! Nu toate persoanele care îți zâmbesc îți vor neapărat binele. Încearcă să îți așterni gândurile pe o foaie și apoi să îi dai foc.


Vărsător:

Nu mai considera că totul este o povară și, mai ales, nu mai da vina pe alții. Este de datoria ta ca om, ca părinte, ca cetățean cu drepturi depline, să îndeplinești anumite atribuții și să îți asumi și să respecți anumite obligații.


Peşti:

Treci printr-un impas și ești pus în ipostaza de a alege între prieteni. Fiecare și-a expus varianta asupra problemei și îți cer ție sfatul, îți cer să le dai dreptate.






Această postare a fost adăugată în:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu