luni, 13 iulie 2020

În ce zodie te-ai căsătorit? Află mai multe informaţii despre căsnicia ta


Berbec (21 martie – 19 aprilie):

Dacă ziua căsătoriei tale a fost în zodia Berbecului, aveţi parte de multă naturaleţe în relaţia de cuplu. Partenerii(ele) sunt independenţi(te) în relaţie şi, cu toate acestea, de nedespărţit. Relaţia este „condimentată” frecvent cu ieşiri romantice, cine-surpriză etc.


Taur (20 aprilie – 20 mai):

Dacă ziua căsătoriei tale a fost în zodia Taurului nu vă va fi teamă să căutaţi luxul. Căsniciile din zodia Taurului sunt puternice şi combină elementele tradiţionale şi conservatoare cu cele nonconformiste.


Gemeni (21 mai – 20 iunie):

Persoanele care au făcut nunta în zodia Gemenilor vor avea parte de multă comunicare. Dialogul este cheia reuşitei mariajului lor. Nu sunt excluse elementele uşor excentrice, precum cursuri de bucătărie exotică, lecţii de surf sau skydiving în doi.






Rac (21 iunie – 22 iulie):

Persoanele căsătorite în zodia Racului îşi găsesc liniştea în propria locuinţă, unde au de făcut o mulţime de lucruri împreună. Partenerii(ele) se alintă în fel şi chip şi le place foarte mult să socializeze. Casa lor va fi tot timpul plină cu amici(e) şi rude.


Leu (23 iulie – 22 august):

Persoanele care au făcut nunta în zodia Leului sunt dramatice, teatrale şi pasionale. Partenerii(ele) de cuplu îşi susţin cu tărie părerile, chiar dacă ar putea ieşi scântei, însă au parte şi de mult romantism şi pasiune. Atât timp când lupta pentru putere se termină în intimitatea casei, totul e de bine.


Fecioară (23 august – 22 septembrie):

Dacă ziua căsătoriei tale a fost în zodia Fecioarei sunteţi foarte atenţi(te) la toate detaliile. Partenerii(ele) se susţin şi se ajută reciproc. Deşi s-ar putea ca împreună să fiţi prea atenţi(te) la detalii şi să pierdeţi din vedere imaginea de ansamblu, mariajul poate funcţiona excelent.






Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie):

Această zodie este ideală pentru nunţi. Căsniciile din luna octombrie sunt echilibrate, pe primul loc fiind pusă relaţia. Singura dificultate într-o căsnicie din zodia Balanţei este pierderea identităţii partenerilor(elor). Din când în când este recomandat să facă diverse lucruri individual.


Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie):

Mariajele realizate în zodia Scorpionului sunt intense. Partenerii(ele) care s-au căsătorit în această zodie au parte de multă pasiune. Nu au nicio problemă în a-şi ţine mariajul în formă peste ani. Uneori, în relaţia de cuplu pot interveni momente de gelozie.


Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie):

Partenerii(ele) care îşi unesc destinele în Săgetător sunt libertine, aventuroase. Călătoresc foarte mult, merg la diverse cursuri împreună, sunt foarte deschişi(se). Totuşi, îşi asumă riscuri destul de mari şi pierd din punct de vedere financiar.






Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie):

Căsătoriile începute în această zodie îşi vor urma linia. Sărbătorile vor fi ca pe vremea copilăriei voastre, veţi respecta valorile şi credinţele vechi. Mai aveţi de lucrat la capitolul „prezent”. Focalizaţi-vă pe ce aveţi acum şi mai puţin pe plănuirea în amănunt a viitorului.


Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie):

Căsătoriile din zodia Vărsătorului sunt considerate nonconformiste, moderne şi neobişnuite. Partenerii(ele) sunt întâi de toate prieteni(e), dar şi un cuplu social foarte apreciat care e gazdă multor chefuri. Ca şi cuplu iubesc întrunirile gălăgioase. Pentru a asigura succesul căsniciei este indicat să petreceţi mai mult timp împreună.


Peşti (19 februarie – 20 martie):

Peştii sunt semnul zodiacal al fanteziei, romantismului şi al creativităţii. Partenerii(ele) se potrivesc foarte bine şi nu scapă nicio oportunitate să se aniverseze. Minusul în cuplurile din zodia Peşti este că risc să piardă simţul realităţii.






Această postare a fost adăugată în:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu