duminică, 5 iulie 2020

Horoscopul dragostei, 6-12 iulie 2020


Berbec:

Pentru mulți(te) persoane născute în acest semn zodiacal, un nou început va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni. Indiferent de situația voastră din prezent, veţi experimenta o amplificare a sentimentelor, mai ales dacă primiţi dragoste. Nu vă implicaţi în relații noi până nu analizaţi foarte bine consecințele.


Taur:

Veţi fi puşi(se) faţă în faţă cu situații care necesită o afirmare mai evidentă a valorilor, speranțelor și dorințelor voastre. Cercul vostru de prieteni(e) va trebui să vă accepte alegerile. Momentele de dragoste vor fi un excelent antidot pentru a vă reface de trecut.


Gemeni:

Veţi avea parte de zile foarte bune, în care nimic nu va fi neimportant. Modul vostru de gândire se amplifică, astfel încât să îl/o înțelegeţi mai bine pe cel(a) pe care îl/o iubiţi. Vreţi să scăpaţi de rutină și veţi face tot ce puteţi voi în acest sens.






Rac:

Dacă nu sunteţi implicaţi(te) într-o relaţie, se poate să nu ştiţi clar ce obligaţie vă luaţi. Veţi avea mai multe alternative în față. Dacă nu sunteţi singuri(e), veţi fi forţaţi(te) să treceţi prin momente de dezgustare totală.


Leu:

Impulsivitatea voastră, posibil cauzată de o întâlnire neprevăzută, ar putea să vă creeze încurcături. Gândiţi-vă bine înainte de a substitui ceea ce aveţi cu altceva. Veţi avea puține momente în care să vă plictisiţi sau să vă simţiţi izolaţi(te). Dacă sunteţi disponibili(e) emoțional, o succesiune de întâlniri vă duc tot mai aproape de îndeplinirea dorinţelor.


Fecioară:

Tot ce trebuie să faceţi acum este să daţi drumul frâielor simplităţii voastre, ceea ce nu va fi deloc facil. Momentele de neînţelegere care vor exista vă vor sprijini să vă schimbaţi modul de gândire. Pregătiţi-vă de sentimente puternice în care atracția fizică va fi pe deplin prezentă.






Balanţă:

Prin comunicare puteți afla calea cea mai bună, mai ales dacă sunteţi deja implicaţi(te) într-o relație. Deopotrivă și răbdarea joacă un rol însemnat în îndeplinirea obiectivelor voastre. Aşteptaţi-vă la oscilaţii între încredere și îndoială, afirmare și interogare. Posibilii(ele) parteneri(e) e musai să treacă testul timpului pentru a avea rezultate bune.


Scorpion:

Consimţiţi propunerile care vi se par avantajoase și investiţi în ceea ce aţi ales. Situaţia din cuplu este dulce și favorizează trecerea la pasul următor în relație. Motivaţi-l(o) pe cel(a) de lângă voi să vă însoţească, dar nu îl/o forţaţi!


Săgetător:

Aştrii vă îndrumă spre romantism, pasiune și afirmare. Comportamentul vostru se îmbogățește cu un acord mai mare a celuilalt(eilalte), fapt care creează o atmosferă mult mai agreabilă și liniștită în cuplu.






Capricorn:

Nu îți fie frică să vă lăsaţi conduşi(se) de val cu o persoană neştiută, pentru că aceasta ar putea fi partenerul(a) ideal(ă). Renunţaţi la mândrie, jucaţi periculos și veţi avea șanse mari la fericire.


Vărsător:

Agresivitatea de care daţi dovadă vă provoacă să acţionaţi fără teama și să vă exprimaţi mai direct decât de obicei. Acest fapt vă va înlesni procesul de cucerire a persoanei pe care o îndrăgiţi.


Peşti:

Aştrii vă hrănesc voința, vă oferă putere și curaj pentru a vă implica într-o nouă relație sentimentală. Acționaţi cu prudenţă și ştiţi să soluţionaţi problemele care apar în cuplu chiar dacă nu aveţi parte de ajutor.






Această postare a fost adăugată în:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu