vineri, 10 iulie 2020

Horoscopul dragostei, 13-19 iulie 2020


Berbec:

Lasă explicațiile pentru mai încolo și nu lua decizii la nervi. Va trebui să pui întrebările potrivite pentru a putea soluționa o problemă cu cel(a) de lângă tine. Nu da înapoi de la ideile tale și nu te lăsa manipulat(ă)!


Taur:

Dacă nu ai partener(ă), ești mult mai interesat(ă) de tot ceea ce se întâmplă în jurul tău. Nu este niciodată prea tardiv pentru a-ți merge bine. Nu trebuie să îți fie frica de singurătate, pentru că aștrii îți pun în evidență senzualitatea și îți asigură succesul. Norocul este de partea ta!


Gemeni:

Persoana iubită va fi mult mai înțelegător(are) cu tine. Reacțiile tale devin mai calme, iar cuvintele sunt în acord cu natura ta profundă. Minciuna ți se pare de prisos, așa că alegi să joci corect. Te simți mai liber(ă) și mai încrezător(are).






Rac:

Sentimentele reale și spontane îți animă viața sentimentală cu pasiune. Ai toate avantajele pentru a înflori. Relațiile personale sunt perfecte, partenerul(a) te însoțește de mână spre un viitor luminos. Vezi viața în roz și nu greșești cu nimic!


Leu:

Simți că ceva se schimbă și trebuie să arunci o privire mai atentă asupra situației tale sentimentale înainte de a decide ce cale să urmezi. Reflecția are prioritate în fața acțiunii. Vei avea șanse pentru a-ți arăta sau a-ți exprima sentimentele, iar partenerul(a) tău(a) va fi încântat(ă) de asta.


Fecioară:

Este o perioadă încurajatoare în ceea ce privește posibilitățile sentimentale și relațiile. Îți iei măsuri de precauție pentru a-ți consolida viața sentimentală, fără riscul ca greșelile din trecut să fie repetate. Pregăteşte-te să trăiești momente de fericire pură în weekend.






Balanţă:

Ia aminte că conflictele nu aduc decât regret și tristețe. Anticipează! Diplomația ta rămâne cel mai bun avantaj. Această atitudine te va ajuta să întorci pagina cu resentimente vechi și abia apoi să îți construiești o viața sentimentală reală.


Scorpion:

Este momentul să-ți recâștigi încrederea în tine și să te faci mai vizibil(ă). Nu lăsa pe nimeni indiferent atunci când îți faci apariția și, astfel, vei avea ocazia de a primi invitația mult așteptată.


Săgetător:

Ai un interes nou în ceea ce privește relațiile și explorezi căi necunoscute. Este un moment prielnic pentru a întâlni oameni noi, dar asta nu înseamnă că trebuie să și legi vreo relație serioasă cu aceștia. Poți să te distrezi și apoi să îți vezi de drum.






Capricorn:

Optimismul tău îi/le uimește pe cei(le) din jurul tău și nu aduce beneficii numai partenerului(ei) de viață, ci și vieții tale profesionale sau sociale. Dacă în ceea ce privește chestiunile inimii lucrurile merg bine, atunci totul merge bine!


Vărsător:

Dacă de obicei tu ești cu inițiativa în relațiile sentimentale, săptămâna aceasta cel(a) de lângă tine o va face. O invitație surpriză este ocazia perfectă pentru a uita complet de muncă. Misiunea are succes și în weekend vei fi mai puțin stresat(ă)!


Peşti:

Este timpul să ieși și să cunoști persoane noi. Categoric îți seduci interlocutorii(arele) prin energia și șarmul tău devastator. Aștrii îți ghidează pașii, au grijă de relația ta actuală sau îți scot în cale cuceriri noi.






Această postare a fost adăugată în:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu