luni, 6 iulie 2020

Horoscopul banilor, 6-12 iulie 2020


Berbec:

În această săptămână aveţi oportunitatea de a vă evidenția abilitățile și de a vă exprima ideile cu o mai mare facilitate decât până acum. Toate acestea vor ajuta să obţineţi o stabilitate financiară adevărată. Imprevizibilul vă va dezvălui creativitatea. Studiul și reflecția vă vor aduce noroc material.


Taur:

Dacă lucraţi în echipă, nu veţi întâmpina probleme în a găsi punctele slabe care vă trag în jos pe voi și pe colegii(ele) voştri(astre). Inteligența voastră vă duce departe și reuşiţi cu succes să treceţi peste piedicile puse special pentru a vă face să încetiniţi ritmul. Sunteţi tot mai aproape de un succes financiar răsunător.


Gemeni:

În ceea ce privește banii, aştrii vă protejează în această săptămână. Veţi putea să vă acoperiţi cheltuielile de bază fără probleme. Pragmatismul vostru a revenit și veţi știi mult mai bine cum să reacţionaţi în fața tentațiilor de cumpărături care abundă în jurul vostru. Tot ceea ce are legătură cu investițiile va avea succes.






Rac:

Situația voastră financiară va fi avantajată în această săptămână. Fie că primiţi răspunsuri rapide la cereri administrative sau legale, oficiale sau ca parte a unei strategii de dezvoltare a afacerilor, norocul va fi de partea voastră. Staţi bine la capitolul comunicare și veţi reuși să vă convingeţi interlocutorii(arele) fără probleme. Cu toate acestea, aveţi tendința de a fi ușor impulsivi(e), fiţi atenţi(te)!


Leu:

Începutul săptămânii promite să fie relativ neutru din punct de vedere financiar, lăsându-vă libertatea de a vă reconsidera bugetul în mod obiectiv. Faceţi un pas înapoi asupra obiectivelor voastre financiare și reechilibrati-vă așteptările. Weekendul va fi promițător în ceea ce privește discuțiile și negocierile.


Fecioară:

Veţi avea o perspectivă mai profundă asupra situației voastre financiare, ceea ce vă va determina să reduceţi din cheltuieli. Aştrii vă aduc mai multă înțelepciune, motiv pentru care veţi face față tentaţiilor. Investițiile sunt favorabile, în special în străinătate sau dacă sunt legate de comerțul exterior.






Balanţă:

Banii capătă o nouă semnificație pentru voi în această săptămână. Veţi avea nevoie de mai mulți pentru a vă acoperi toate nevoile. Sunteţi tentaţi(te) să acţionaţi cu impulsivitate în ceea ce privește achizițiile care nu sunt întotdeauna cu adevărat întemeiate. Pentru a reuși, trebuie să vă faceţi un plan și să vă gândiţi la consecinţe înainte de a acționa.


Scorpion:

Simțul datoriei crește și vă folosiţi abilitățile profesionale la maximum pentru a avea succes financiar. Resursele voastre, canalizate în mod util, vă oferă o șansă considerabilă de evoluție. Condiția este să nu rămâneţi anonimi(e). Veţi avea parte de situații care vă vor permite să creaţi parteneriate noi și puternice pe termen lung.


Săgetător:

Va trebui să vă planificaţi diferit bugetul în această săptămână pentru a vă adapta schimbărilor care se vor produce. Veţi avea parte de cheltuieli neprevăzute, dar acestea vor fi echilibrate de posibilități de extindere financiară, care nu vor fi neglijate chiar dacă necesită eforturi susținute. Este important să nu aveţi îndoieli.






Capricorn:

Veţi avea suficientă energie în această săptămână, astfel încât să vă resuscitaţi situația financiară. Vă doriţi să meritați tot ce obţineţi și faceţi tot posibilul să câştigaţi cinstit. Evitaţi pericolele! Succesul va ajunge la voi dacă sunteţi dispuşi(se) să depuneţi eforturile necesare în acest sens.


Vărsător:

Situația voastră financiară traversează o perioadă nu tocmai bună și simţiţi o încetinire a evoluției voastre. Veţi avea tendința de a amâna din proprie iniţiativă plata unor facturi sau taxe de frica de a nu rămâne cu buzunarele complet goale. Aveţi nevoie de stabilitate, de aceea vă veţi focaliza pe găsirea unor noi surse de venit.


Peşti:

Seninătatea voastră combinată cu ambiția vă duc tot mai aproape de succes în această săptămână. Reuşiţi să controlaţi evenimentele perturbatoare și le transformaţi în avantajul vostru. Tactica voastră va fi un avantaj pentru a vă atinge obiectivele financiare. Nu aveţi parte de relaxare, însă va merita din plin.






Această postare a fost adăugată în:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu