marți, 7 iulie 2020

Cele 3 zodii care vor fi afectate de Mercur retrograd


Mercur este în mișcare retrogradă încă din 18 iunie și mai are cale lungă de parcurs până când își va relua cursul normal.


Berbec:

Se prea poate să nu mai ştiţi de ce v-aţi născut în această lume în următoarea perioadă - iar acest lucru este cauzat de faptul că Mercur este retrograd în zodia Rac, perioadă ce vă arată cele mai serioase probleme emoționale. Este musai să vă uitaţi în sufletul vostru și să faceţi ajustările necesare; să vă puneţi câteva întrebări care să vă ajute să descoperiţi cine sunteţi și de ce aveţi nevoie de la viața voastră și de la relația sentimentală. Focalizaţi-vă asupra modului în care primiţi și oferiţi dragoste. Vorbiţi fără perdea cu partenerul(a) de cuplu despre stările pe care le aveţi și despre ceea ce simţiţi.






Gemeni:

Acest interval poate fi unul deosebit de greu pentru voi deoarece lucrurile sunt foarte confuze în ceea ce privește viața sentimentală. Dacă sunteţi deja într-o relație, este musai să comunicaţi fără perdea cu partenerul(a) de cuplu, să vorbiţi despre ce simţiţi liber. Dacă sunteţi singuri(e), nu intraţi în relații doar de dragul de a fi - reţineţi că nu trebuie să căutaţi nicăieri fericirea, ea se află deja în sufletul vostru, trebuie doar să o redescoperiţi. Nu vă precipitaţi, optaţi să fiţi sinceri(e) cu voi înşivă(sevă), cu ceea ce simţiţi și cu ceea ce vă doriţi de la o relație.






Săgetător:

În ultima perioadă aţi cugetat la multe aspecte ale conexiunilor voastre în iubire. Dacă încă faceţi asta, înseamnă că sunteţi pe drumul cel bun. Însă, dacă nu evaluaţi problemele voastre emoționale, poate că ar fi momentul să începeţi să o faceţi. Mercur retrograd vă va ajuta mult în această perioadă deoarece va scoate la iveală problemele grave ale egoului vostru și vă va permite să le acceptați astfel încât să începeţi să lucraţi la soluţionarea lor. Dacă aveţi nevoie de spațiu, nu ezitaţi să îl cereţi. Alegeţi să fiţi sinceri(e) nu doar cu voi, ci și cu oamenii din jurul vostru.






Această postare a fost adăugată în:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu