miercuri, 28 octombrie 2015

Reţeta şniţele din piept de pui
INGREDIENTE:
  • 600 g piept de pui dezosat;
  • 200 g pesmet;
  • 100 g faină de grâu;
  • 4 ouă;
  • sare, vegeta, piper (după gust);
  • 150-200 g ulei (pentru prăjit).
MOD DE PREPARARE:
  1. Spălaţi pieptul de pui, îl ştergeţi cu un prosop de bucătărie şi începeţi să îl feliaţi în bucăţi cu grosimea de 5-7 milimetri.
  2. Bateţi feliile de piept (se bat mai bine între 2 coli de folie alimentară) şi vă pregătiţi să le condimentaţi. Presăraţi sare, vegeta şi piper măcinat pe ambele feţe şi le aşezaţi unul peste altul.
  3. Într-o farfurie spargeţi şi bateţi ouăle iar în alte 2 farfurii pregătiţi făina şi pesmetul.
  4. Treceţi pe rând fiecare bucată prin faină, prin ou şi la urmă prin pesmet, pe ambele feţe.
  5. Puneţi la foc o tigaie în care aţi adăugat ulei şi o lăsaţi până se înfierbântă uleiul. Când uleiul este fierbinte puteţi începe prăjitul şniţelelor. Se prăjesc pe ambele feţe până capătă o culoare aurie.
Timp de preparare: 1 oră şi 10 minute.






Această postare a fost adăugată în:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu