luni, 25 martie 2013

Salată de paste cu ciuperci4 porţii
Ingrediente:
- 300 g paste;
- 200 g ciuperci;
- 3 roşii;
- 150 g caşcaval;
- 3 linguri oţet de mere;
- 4 linguri ulei de măsline;
- 2 linguriţe muştar;
- 1 legătură pătrunjel;
- piper;
- sare.

Preparare:
Ciupercile se spală şi se fierb 10 minute, în apă uşor sărată. Se scurg, se taie felii şi se stropesc cu puţin oţet. În alt vas se pun la fiert pastele. Când sunt gata, se scurg şi se trec prin jet de apă rece. Se taie caşcavalul în cubuleţe. Se toacă verdeaţa. Se prepară un dressing din muştar, ulei, oţet, sare, piper. Se pun în salatieră pastele scurse şi răcite, roşiile tăiate felii, caşcavalul şi ciupercile. Se toarnă dressingul şi se amestecă uşor.






Această postare a fost adăugată în:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu