• Număr de porţii: 2
• Timp de preparare: 20 min.
• Complexitate: scăzută.
Mod de preparare:
Fierbe cartofii în apă cu puţină sare. Separat, fierbe şi fasolea galbenă. Pune peştele la fiert în apă cu sare, o frunză de dafin şi o lingură cu suc de lămâie. Lasă-l să dea 2-3 clocote. Taie rondele cartofii, pune-i într-un castron, adaugă peste ei peştele scurs, frunze de salată, fasolea, roşiile, puţin suc de lămâie, sare, piper după gust şi usturoiul zdrobit bine.
• Timp de preparare: 20 min.
• Complexitate: scăzută.
Mod de preparare:
Fierbe cartofii în apă cu puţină sare. Separat, fierbe şi fasolea galbenă. Pune peştele la fiert în apă cu sare, o frunză de dafin şi o lingură cu suc de lămâie. Lasă-l să dea 2-3 clocote. Taie rondele cartofii, pune-i într-un castron, adaugă peste ei peştele scurs, frunze de salată, fasolea, roşiile, puţin suc de lămâie, sare, piper după gust şi usturoiul zdrobit bine.
Ştiai?:
Cei care suferă de diabet sunt predispuşi la boli cardiace şi complicaţii ale acestora. De aceea, includerea în dietă a acizilor graşi omega 3 este esenţială. Aceşti acizi graşi polinesaturaţi scad trigliceridele, reduc tensiunea şi reglează nivelul de coagulare a sângelui. Peştii cu cel mai mare conţinut de omega 3 sunt somonul, păstrăvul, macroul şi sardinele.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu